Sunt în viaţă!

Şi dau din picioare. Sau din stylus, mai corect, şi îmi ies portrete. Şi câştig tot. Mie îmi plac Mîţa şi Iisus, aşa că ar trebui să vă placă şi vouă. De aia. Vasile le desenează, iar pentru asta şi pentru că m-a flatat adăugând primul sălaşul umilului vizitiu la el în utopie, avem

Utopia BalcanicăADĂUGAT! √ la lista de webcomic-uri spionate. Să fie-ntr-un ceas bun!

P.S.: Câte linkuri, tot atâtea câştiguri! Doar în „Acest Articol”!

Reclame

9 răspunsuri to “Sunt în viaţă!”

 1. Neato.
  Ai putea sa-mi dezvalui ce tableta folosesti?
  Eftin si bun? Yay, nay?

 2. Mai nou din toate subiectele lumii nu ramane de desenat (blasfemiat) decat Iisus? Stiu ca e cool si la moda….doar si G’N R au pus coroana de spini pe capul unui mort…da daca s-a golit tara de crestini … astept sa se duca Romania unde s-a pornit.

  • Bulan, ţi-aş cere să defineşti blasfemia. Iisus poate fi numele oricărui personaj inventat de oricine, că e doar un nume şi episoadele cu mîţa sunt doar o poveste. Putea fi un mexican numit Jesus. 🙂 Iar coroană de spini au purtat mai mulţi „morţi” pedepsiţi pe vremurile alea (nu că mi-ar păsa prea tare de imaginea G n’ R) iar faptul că este asociată cu Iisus din biblie nu o face ceva sacru.
   Să fi creştin – bun – e mai mult o ideologie şi un stil de viaţă decât o definiţie clerică. Ideea de bază e să ne înţelegem unii cu alţii şi să trăim în armonie şi toleranţă. Denumeşte-i cum vrei, urmând logica asta…România e ocupată mai mult de 60% de „creştini în acte” şi gunoaie, în realitate.

   • Luand-o de la cap la coada e corect..de asta am ajuns unde am ajuns si ne ducem unde ne ducem..adica la fund. Pentru ca trebuie sa fim „toleranti” adica sa tolerez blasfemia,poponareala,si nu mai enumar ce….raspunsul meu e unul NU! Cat despre coroana de spini….de la Hristos incoace totul…inclusiv Crucea, a devenit „izvor de viata” pentru cine poate sa inteleaga. Si te asigur ca cei ce se lupta impotriva ei au inteles foarte bine…Cat despre numele Iisus…stii foarte bine ce ai intentionat asa ca nu tre sa mai parlamentez. Eu ti-am zis ca sa nu zici ca nu ti-a zis nimeni. In rest…pace sa fie…dar e? Cat despre toleranta… de ce nu mai sunt tolerati crestini si sunt in schimb homosexualii? poti sa-mi raspunzi la asta?

    • Am ajuns unde am ajuns pentru că aşa e firesc. Orice ascensiune are şi un declin. Nu e o acceptare mioritică, e o constatare. Şi lumea s-a dezvoltat rapid şi incredibil de mult în ultimele decenii. Nu m-aş mira să o luăm în direcţia opusă. Istoria se repetă, aşa s-a ajuns de la civilizaţie la evul mediu.
     Iar când spui tu „de ce nu sunt toleraţi creştinii şi sunt în schimb homosexualii” nu faci decât să strigi din aceeaşi cutiuţă din care strigă şi ei: un grup de oameni ce se simt oprimaţi. Nu se cam învârte treaba în cerc?
     Ca un exemplu, Iisus îi iubea şi tolera pe toţi chiar dacă şi-o trăgeau la cachi. Asta tre să învăţăm de la el. Că e uşor să vezi alb-negru, bulan, dar e greşit. Ce grijă am eu de ei, cât timp îşi văd de treaba lor? Fiecare cu a lui, că e lumea destul de mare pentru toţi. Nu suport însă ipocriţii, tâmpiţii, oamenii plini de sine convinşi că e cum zic ei, oamenii încuiaţi, corupţii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: