Ghid pentru sex-buddy-ul ideal pentru Andrei

CUVÂNT ÎNAINTE: Sex.

~ PROLOG ~

= Ursus?

Cine dintre noi nu şi-a dorit la un moment dat să poată avea parte de puţină zbenguială, fără alte implicaţii şi complicaţii? Să se destindă, să scape de nervi sau stres, ca apoi să poată privi lucrurile din altă perspectivă? Să elibereze tensiunea înainte de examen/interviu/prima zi de şcoală/prima zi de job/meci/culcare? Măcar o dată, fiecare, sunt absolut convins. Şi din cauza asta, noi oamenii, care suntem construiţi pentru a ne adapta la orice tip de climat, relief, biotop, ecosistem şi substanţe halucinogene, am găsit rapid soluţia şi pentru această situaţie problematică. Se cheamă „sexul fără obigaţii”. Poate fi identificat atât în limba vorbită(încă nu are statut de DEX) cât şi scrisă sub numeroasele sale forme, majoritatea în limba engleză: casual sex. friends with benefits. booty call. friendsex. Noi nu avem alt slang mai renumit, din câte ştiu eu. O definiţie ar fi: sex ce implică două persoane care nu au dorinţa sau intenţia de a se implica într-o relaţie de exclusivism, de orice tip. Elimină mulţi factori stresanţi care pot însoţi o relaţie serioasă, cum ar fi: gelozie, jocuri mentale, abuz fizic şi/sau verbal, căsătorie, evidenţa acţiunilor zilnice şi a reşedinţelor temporare, lipsa calităţii şi/sau  a frecvenţei activităţii sexuale, plictiseală, ş.a.m.d. Se practică din cele mai vechi timpuri, delfinii şi cimpanzeii pigmei au început-o. Probabil.

La prima vedere, pare o chestie genială, am reinventat roata, sau pâinea feliată, sau ceva mişto tare. Dar fiind vorba despre intimitate între femei şi bărbaţi, întotdeauna există acest mare „dar”. Mai exact, bărbaţii au sentimente mult mai pozitive cât ţine de asta, doresc în secret ca prietenii lor să afle că îl practică, simt împlinire de sine, şi mândrie când ştiu că partenera este dorită de respectivii prieteni. Problema e – nici o surpriză aici – la femei. Ele deseori au dubii în legătură cu direcţia în care se îndreaptă această relaţie, se întreabă cu ce rămân din aceste experienţe. Vă spun eu, dragele mele: cu sexul. O altă – mult mai succintă definiţie – a sex-buddy-relii era: sex de dragul sexului. Vă spune ceva? Altă mare grijă a femeilor este felul în care actul le poate afecta reputaţia, dacă s-ar afla.

Nu cred că trebuie să ştii fizică cuantică să îţi dai seama de soluţia pe care o voi propune: Discreţia. Era mai evidentă decât elefantul din sufragerie. Cât timp totul se întâmplă pe şest, în secret, la temperatura camerei, nimeni nu are nimic de pierdut. Cam cum e cu masturbarea, doar că ar însemna să compar o halbă de bere nefiltrată, brumată+cârnăciori de bere, cu o bere fără alcool, caldă. O chestie tristă cu o chestie veselă. Batman cu Robin. Faceţi voi calculele. Aşa că acest ghid ia forma unui Formular de Angajament:

ANGAJAMENT DE SEX FĂRĂ OBLIGAŢII

Acest Angajament de Sex Fără Obligaţii, în continuare numit „Înţelegerea” (propus şi neaprobat), s-a întocmit pe _ _, _ _, 20_ _, între _____________________şi______________________.

ACEASTĂ ÎNŢELEGERE VA CUPRINDE URMĂTOARELE CLAUZE ŞI PRINCIPII:

 1. Fără dormit peste noapte – decât dacă sexul a fost foarte bun şi trebuie repetat dimineaţa. La fel, fără zăbovit prea mult şi inutil pe la mine;
 2. Fără întâlniri în public – excepţie fac ieşirile ce preced evenimentele serii (când este absolut necesar);
 3. Fără telefoane înainte de ora 9 p.m. – nu avem chestii despre care să povestim;
 4. Fără discuţii emoţionale despre direcţia în care o iau lucrurile, o potenţială îndrăgostire etc.;
 5. Fără planificări în avans – de asta ne suntem „backup” unul altuia. Excepţie se face dacă unul din parteneri este din afara oraşului, dar şi atunci, un singur telefon înainte este suficient;
 6. Fără limbaj cu drăgălăşenii – limbajul murdar este încurajat;
 7. Strigatul numelui greşit în timpul actului sexual este OK;
 8. Fără adormit imediat după actul sexual – dacă s-a terminat, ne mişcăm curu’ şi plecăm acasă;
 9. Ne întâlnim absolut de fiecare dată când avem amândoi chef – deci fără cereri de repetare;
 10. În cazul în care devenim apropiaţi într-un fel TOTAL diferit de cel al implicării emoţionale, şi se consideră că te califici drept companie plăcută, acţiunile interzise la punctele 1,2, şi 8 sunt încurajate iar cele de la punctele 3 şi 5, acceptate.

Bifând această căsuţă îmi asum responsabilitatea argumentului cum că este chiar indicată relaţia evidenţiată la punctul 10, întrucât elimină discuţiile ulterioare şi duce la o bună înţelegere şi armonie de ambele părţi.

Regulile vizate mai sus pot fi modificate exclusiv de către posesorul acestui document. Dacă cealaltă persoană implicată încearcă să schimbe sau elimine oricare din clauzele Înţelegerii, aceasta devine automat nulă, iar acuzatul va atrage după sine eliminarea din lista cu sex-buddys şi ştergerea din agenda telefonică, lista de e-mail/Y!m/ş.a. şi i se vor interzice toate mijloacele de comunicare până când îi vor intra bine-bine regulile la bostan.

Parteneri: ___________________________________________________________

Data: _____________________

Semnături:_______________________, _________________________

Varianta printabilă, aici.

În eventualitatea unui astfel de angajament, adaugă o poză relevantă la varianta printabilă şi trimite-o la vizitiul @ gmail dot com!

Reclame

8 răspunsuri to “Ghid pentru sex-buddy-ul ideal pentru Andrei”

 1. Poate, poate prinzi şi tu ceva 😛

 2. sexul vindeeeee

  • Eu cred că îţi place poza, de fapt 🙂 Şi cum naiba să nu îţi placă ceva care te duce cu gândul la bere? Un urs puternic şi o blondă spumoasă…ăăă, frumoasă!

 3. foarte tare :)) sunt sigura ca multi il vor gasi foarte folositor acest ghid, mai ales varianta printabila =))

 4. u reeeeeeeaaaaaaally need to get laid! io zic sa iti printezi singur formularele si sa te duci prin caminele studentesti si sa bati pe la usi….ar fi mai eficient decat sa astepti asa…bati la usa, adopti privirea unei matze flamande si incepi sa te plangi: i need sex, please help….roaga`te sa nu`ti raspunda vreun gay sau prietenul fetei…

  spor la treaba!

 5. Gogule mai scrie si tu ceva ca flamanzesc fanii asteptand ceva de citit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: