The Cover Box – Item #12

Long time no music round here…Azi există o lene covârşitoare în comentarii aşa că trec direct la

Finger Eleven – Walking In My Shoes (3:52)

https://vizitiul.files.wordpress.com/2009/06/walking-in-my-shoes.jpg

Album: The Greyest of Blue Skies

Label: Wind-Up Records

Data lansării: 25 Iulie 2000

Originalul: Single de pe albumul Songs of Faith and Devotion semnat Depeche Mode, lansat la Mute Records pe 26 Aprilie 1993.

Eu zic că: nu sunt un mare cunoscător al celor de la Depeche Mode. Aşa că am zis că ar fi indicat să întreb. Şi azi avem un guest review din partea unui expert, şi anume Andra – adept înverşunat şi loial al celor 3 de mulţi ani – care a ascultat cover-ul pentru prima dată. Ea grăi astfel: E scos tot depeshu’ din coverul ăsta 🙂 Mi se pare mai slab la capitolul „interpretare/voce” dar ca sound it iz pretty coolish. Beat wise m-a dus cu gândul şi la Gorillaz (începutul) – asta ca să ştii exact cu ce critic te-ai ales 😛. Soft rockish and overall good. 🙂 Io, ca fan aş păstra-o în playlist ;))

Foarte mulţumesc Andra, mai ales pentru întreruperea din timpul tău preţios de muncă 😛 Şi btw, hai să fim serioşi aici, partea vocală e foarte bună şi în cover!

Mie îmi place mult Finger Eleven, şi când am ascultat albumul acum ceva vreme m-a surprins melodia asta, Walking in My Shoes fiind una din puţinele piese DM care îmi plac. E admirabil cum au reuşit per ansambu să facă din ea o melodie rock de sine statătoare, şi nu doar o interpretare a originalului, pe alte instrumente si efecte sonore. Trebuie să recunosc că îmi place mai mult refrenul din piesa originală totuşi, e mai bine potenţat efectul dramatic, e mai puternic accentuat faţă de restul piesei. Coverul are un refren mult mai dinamic, dar altfel nu s-ar potrivi atât de bine cu melodia ca un întreg.

T’care & enjoy!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: