The Cover Box – item #11

Yeeeeaaaah heavy rocking cover!!! 😀 Cu ocazia implementării internetului şi la mine în apartament(cu greu, după mulţi nervi şi umblătură), vă servesc un cover care mie îmi place tare:

Nonpoint – In The Air Tonight (4:33)

https://vizitiul.files.wordpress.com/2009/05/nonpoint-in-the-air-tonight.jpg

Album: Recoil

Label: Lava Records

Data lansării: 3 August 2004

Originalul: Unul dintre cele mai mari hituri ale lui Phil Collins, prima dată apărut pe albumul său de debut solo, Face Value, lansat pe 9 Februarie 1981 de Virgin Records în UK şi Irlanda, şi de Atlantic Records în restul lumii.

Eu zic că: totul în legătură cu piesa asta e inspiraţional. Şi acum nu mă rezum la a comenta doar cover-ul, care oricum pentru că e mai metal aşa rupe din start. E ceva în ea care te motivează, e ca un imn, pe de o parte, şi e o piesă atât de liniştitoare pe de altă parte. Poţi fi un super-erou pe un colţ de zgârie-nori contemplând luminile oraşului cu vântul în mantie, sau în maşină singur, noaptea pe autostradă…e la fel de potrivită. Coverul e şi soundtrack la Miami Vice, adică pe scurt: Colin Farrell, Jamie Foxx, exotica Gong Li, poliţişti sub acoperire, maşini la care doar visezi, droguri, sex…vedeţi unde bat? 🙂 Şi ce îţi sare în urechi prima dată cu efect imediat de piele-găină e toba aia dom’ne, cred că ar trebui să îi pună trademark deja. Un „comentator” la unul din multele videoclipuri de pe youtube cu piesa cântată de Phil live zicea „Phil has level 85 drum powers” :)) Eu cred că depăşeşte nivelele umane anterior stabilite, numai pentru geniul de a compune partea cu toba aia. :))

Also very badass.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: