The Cover Box – item #8

E vineri! Am aflat asta azi dimineaţă în drum spre muncă! 😀 În caz că nu ştiaţi, e ultima zi lucrătoare a săptămânii. De aici vine toată veselia asta! Pentru că luni a fost liber şi săptămâna s-a terminat mai repede! 😀 În această fericită zi vom avea parte de Nişte Băieţi din America. Care fac punk-cover-uri după hit-uri şi piese celebre de-ale americanilor. Ei sunt poate cea mai populară trupă acolo care face aşa ceva. Şi o fac al naibii de bine.

So here it comes:

Me First and the Gimme Gimmes – End of the Road (3:00)

https://vizitiul.files.wordpress.com/2009/04/me-first-and-the-gimme-gimmes-end-of-the-road.jpg

Album: Take a Break

Label: Fat Wreck Chords

Data lansării: 1 Iulie 2003

Originalul: Cântec ajuns No.1 în 1992, înregistrat de Boyz II Men pentru label-ul Motown. Cel mai de succes single al lor, înlocuind piesa I’ll be There al celor de la The Jackson 5 ca cel mai de succes single produs de Motown. Se situează pe locul 43 în Billboard’s All Time Top 100.

Eu zic că: atunci când am auzit prima dată „Darlin’, You complete me. But you make a lot of asumptions, and when you asume things you make an ass out of you and me. Don’t make an ass out of me.” eram HAhahAhahaHAHAahahAha! pe jos. Sublim! „It was so ghetto” :)) Acum lăsând gluma la o parte, pot spune că e unul din cover-urile mele preferate făcute de aceşti straşnici flăcăi, şi most definitely intră în propriul meu Top 10 Best Covers of All Time. Pentru că se distinge prin calitate, mare angajament şi anvergură. Vocea suavă a lui Spike Slawson din prima strofă te pune în atmosferă, ca apoi să ţopăi fără control cu o bere în mână pe ritmul punk. Finalul grandios de a cappella exprimă că şi cântăreţii sunt oameni şi îşi pierd răsuflarea. Grozavă pentru botezuri în aer liber şi grătare.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: