The Cover Box – item #3

Azi am unu’ special pentru voi 😀 pentru că e primul live cover pe care îl postez.

Face parte din concertul Where The Light Is, înregistrat şi filmat pe 8 Decembrie 2007 în Los Angeles, California la L.A. Live Nokia Theatre pentru evenimentul 1st Annual Holiday Charity Revue, menit să strângă fonduri pentru numeroase alte organizaţii de caritate din L.A. Concertul a fost lansat simultan în format audio pe CD, LP şi download digital, şi în format video pe DVD şi Blu-ray, regizat de Danny Clinch.

Pentru dumneavoastră, John, Robbie şi David!:

John Mayer – Free Fallin’ (4:23)

https://vizitiul.files.wordpress.com/2009/04/john-mayer-free-fallinacoustic.jpg

Album: Where the Light Is: John Mayer Live in Los Angeles

Label: Aware, Columbia Records

Data lansării: 1 Iulie 2008

Originalul: Poate una dintre cele mai cunoscute piese a lui Tom Petty. Face parte de pe albumul solo Full Moon Fever, lansat în Octombrie 1989, sub label-ul MCA Records. A fost scrisă şi înregistrată în doar două zile, de către Tom Petty şi Jeff Lynne. O scenă celebră în care o puteţi auzi e scena din Jerry Maguire, în care Tom Cruise conduce pe autostradă şi cântă refrenul cu radio-ul la maxim :).

Eu zic că: ar trebui să vedeţi DVD-ul! Sau Blu-ray-ul! Eu eram extatic cand l-am luat. Unul dintre cele mai faine concerte la care n-aveam nici o şansă să merg. Trio-ul le-a oferit cetăţenilor Los Angeles-ului prezenţi o trufanda sonoră la care nu se aşteptau, având în vedere că în melodie sunt foarte multe referinţe la urbea lor dragă. Robbie şi incluziunile sale meşteşugit-slide-uite, David cu ritmul lui de neatins, combo între ăştia doi la backing-vocals…şi peste toate, în primul rând, simbioţii John Mayer cu vocea lui caldă, şi chitara acustică. A introdus piesa descriind-o perfect: „mellow rainy-California-like”. Pentru mine e unul din cântecele alea care depăşesc originalul. But I’m just a biased Mayer fan 😛 You do the judging and…enjoy!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: